•• ONDERHOUDSPLAN V.A. €17.50 P.M. ••

contact

Altijd Oké onderhoudsbeurt

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft, is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt. Het AD Autobedrijf staat voor u klaar en investeert continu in de modernste apparatuur. Bovendien worden monteurs permanent geschoold. U bent zo verzekerd dat uw auto in goede handen is.

Is uw auto weer toe aan een onderhoudsbeurt? Kiest u voor een Altijd Oké Onderhoudsbeurt van het AD Autobedrijf. U weet dan zeker dat uw auto van top tot teen wordt gecontroleerd. Zo verhoogt u de betrouwbaarheid van uw auto en voorkomt u storingen. Bovendien is goed onderhoud gunstig voor het waardebehoud van uw auto.

Bij een Altijd Oké Onderhoudsbeurt komen alle belangrijke onderdelen van uw auto aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator. Van olie verversen tot vervangen van lucht-, brandstof- en interieurfilter (indien aangegeven door de fabrikant). U weet vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Helaas is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Gelukkig kunt u dan rekenen op de AD Mobiliteitservice, de pech onderweg service voor bijna heel Europa. Bij het AD Autobedrijf is de AD Mobiliteitservice extra voordelig verkrijgbaar: in combinatie met de Altijd Oké Onderhoudsbeurt loopt uw voordeel op tot € 25,-Nieuws

APK keuring

APK keuring De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in heel Europa wettelijk verplicht. Bij de APK wordt de auto getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten.

Kijk verder
Meer Nieuws