•• ONDERHOUDSPLAN V.A. €17.50 P.M. ••

contact

Chiptuning

Wij kunnen een aantal zeer hoogwaardige diensten bieden op het gebied van prestatieverbetering en probleemoplossingen.

Wij leveren uitsluitend maatwerk en kwaliteitsoplossingen en is toonaangevend in de automotive branche.  Maatwerk chiptuning is een van de belangrijkste diensten. Hierbij geldt ook weer dat uitsluitend gewerkt wordt met maatwerk. Voor ieder afzonderlijk voertuig wordt software geoptimaliseerd met als uitgangspunt betere prestaties en meer rijcomfort, op een voor de motor en aandrijflijn verantwoorden wijze. 

Hoe werkt chiptuning?

De automotor wordt aangestuurd door een ECU-computer waarvan de software middels chiptuning optimaal wordt afgesteld. Naast een toename van vermogen, trekkracht/ koppel en rijcomfort boeken we ook resultaat op het gebied van brandstofbesparing. Het rijplezier neemt door al deze voordelen natuurlijk fors toe! 

Voor de uitvoering van chiptuning brengen we de originele prestaties in kaart. Op basis hiervan en met de originele voertuigdata als uitgangspunt realiseren we een individuele optimalisatie per voertuig. Per toerental en per gaspedaalstand worden alle van invloed zijnde facetten hierbij optimaal op elkaar afgestemd. 

Een aantal voordelen:

  • Extra rijcomfort.
  • Meer souplesse.
  • In iedere versnelling merkbaar meer trekkracht en een groter werkgebied.
  • Uitsluitend Maatwerk Chiptuning geheel naar uw eigen wens of voorkeur samen te stellen.
  • Tot 35% meer koppel/ vermogen.
  • Wij geven op al onze softwarediensten een unieke garantie policy;  levenslange garantie!

Kwaliteit en maatwerk

Autobedrijf Lingewaard biedt u de meest uitgebreide werkwijze en daarmee zekerheid en kwaliteit van chip tuning. Met de levenslange garantie op alle softwarediensten benadrukken we dit nog eens!

Chiptuning

 Autobedrijf Lingewaard informeert u graag verder omtrent mogelijkheden van uw voertuig


 


Nieuws

Ga veilig op weg met winterbanden

Wij houden ook niet van onaangename verrassingen. Daarom in deze krant alleen scherpe, transparante prijzen. Dus inclusief montage, balanceren en verwijderingsbijdrage. Zo weet u waar u aan toe bent als u kiest voor een set (winter)banden. Ga deze winter veilig de weg op.

Kijk verder

Nieuwe website

De website van Autobedrijf Lingewaard is compleet opnieuw ontwikkeld. Via de website kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of APK keuring.

Kijk verder

APK keuring

APK keuring De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in heel Europa wettelijk verplicht. Bij de APK wordt de auto getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten.

Kijk verder
Meer Nieuws