•• ONDERHOUDSPLAN V.A. €17.50 P.M. ••

contact

Onderhoudsplan v.a €17.50

Goed onderhoud is essentieel voor uw auto. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wist u dat u kunt besparen op de kosten van de auto zonder te besparen op het onderhoud? En dat alles in een compleet pakket voor een maandelijks vast bedrag?

Meld u vandaag nog aan voor Auto Onderhoud Plan!

 

Met het onderhoudsplan garanderen wij onderhoud tegen een vooraf vastgestelde lage prijs inclusief de deskundigheid en kwaliteit van een merkdealer. 

Wat zit in het onderhoudsplan? 

✓  grote beurt en kleine beurt

✓  apk-keuring incl. roetmeting / 4-gastest

✓  pechhulp

✓  zomer- en wintercheck

✓  defecte exterieurverlichting vervangen

✓  tussentijds bijvullen vloeistoffen

    (olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof)

✓ vervangend vervoer

✓ haal- en brengservice

U bespaart tot wel € 300,- per jaar!Nieuws

Ga veilig op weg met winterbanden

Wij houden ook niet van onaangename verrassingen. Daarom in deze krant alleen scherpe, transparante prijzen. Dus inclusief montage, balanceren en verwijderingsbijdrage. Zo weet u waar u aan toe bent als u kiest voor een set (winter)banden. Ga deze winter veilig de weg op.

Kijk verder

Nieuwe website

De website van Autobedrijf Lingewaard is compleet opnieuw ontwikkeld. Via de website kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of APK keuring.

Kijk verder

APK keuring

APK keuring De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in heel Europa wettelijk verplicht. Bij de APK wordt de auto getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten.

Kijk verder
Meer Nieuws